jueves, 15 de septiembre de 2011

Feu l'inscripció abans de diumenge!

No oblideu de registrar per la caminada abans de diumenge. Podeu pagar la seva quota d'inscripció 10 euros a La Caixa o podeu pagar en efectiu a l'oficina de KINGS (C/ de la Gola, 25, L'Estartit). Si no podeu venir a L'Estartit abans de diumenge només contacteu amb nosaltres per correu electrònic. Les samarretes estan disponibles en les talles S /nen, M, L, XL. Fes l'inscripció abans de diumenge i podeu reservar la talla .

Podeu venir al matí de la caminada per fer l'inscripció - 12 euros (abans de 18/09 només heu de pagar 10 euros). si pogués tenir el canvi correcte per tal d'estalviar temps. Els nens són benvinguts a venir i fer la caminada amb permís dels pares. Si volen una samarreta demanem una donació de 5 euros.

Si voleu imprimir una fotografia a la samarreta podeu recollir-la el dissabte 17 de setembre a Agencia KINGS a L'Estartit (C/ de la Gola 25). Un altre opció és; imprimiu una fotografia en paper i fixeu a la samarreta. Tindrem marcadors disponibles si voleu escriure un missatge a la seva samarreta el diumenge al matí.

Recordeu que la caminada no es tracta només de recaptar diners,però és un dia per recordar als nostres estimats que hem perdut amb el càncer i per caminar junts en suport d'aquestes persones que estan lluitant contra la malaltia o per mostrar el nostre respecte a aquells que han vençut el càncer! Cada any que fem la caminada algú més ha estat tocat o directament afectades per la malaltia. Aquesta és la raó per la qual fer la caminada cada any. Esperem que vingueu i uneix amb nosaltres!

No hay comentarios:

Publicar un comentario